Buna! Numele meu e Raluca si va propun, intai sa va antrenati si apoi sa va relaxati cu mine.
Doriti sa aveti un corp armonios, tonifiat si flexibil in acelasi timp? Atunci va propun sedinte de yoga si/sau pilates in particular (fie la domiciliul dvs, fie in parc, daca vremea ne permite).
Doriti sa va relaxati si sa completati antrenamentul? Atunci, va propun un masaj terapeutic la domiciliul dvs, intre orele stabilite de comun acord.
Pentru informatii ma puteti contacta la : 0723201276. O zi minunata si va astept cu drag cererile. :)



vineri, 19 octombrie 2012

Raindrop - mai mult decat relaxare, vindecare

Va propun ceva nou, ceva de care poate multi dintre voi nici n-ati auzit, dar care merita, cel putin o data, experimentat.
Tehnica de masaj pe care am inceput a o studia si aplica in sedintele de masaj, poarta numele de Raindrop.
Procedeul consta in ungerea secventiala cu uleiuri esentiale si lucru cu mainile care determina alinierea structurala si electrica a organismului, intr-un mod relaxant si revigorant. Exista mai multe versiuni ale tehnicii Raindrop, dar se aplica intotdeauna aceleasi uleiuri, desi nu intotdeauna in aceeasi ordine. Cele mai multe dintre uleiurile Raindrop au un continut ridicat de fenoli, pentru a indeparta potentialii virusi periculosi si bacterii, precum si pentru a curata receptorii celulelor, in scopul de a spori comunicarea in interiorul celulei si intre celule si de a imbunatati functionarea generala a organismului. Unele uleiuri folosite la aceasta tehnica contin o varietate de monoterpene si sesquiterpene pentru a ajuta la stergerea informatiei gresite din ADN si la reprogramarea informatiei corecte in memoria celulara, pentru a restabili si mentine starea de bine fizica si emotionala.
Lucrez de ceva timp cu aceasta tehnica si am inceput chiar cu mine, iar ce va pot spune este ca, ea functioneaza, iar rezultatele sunt uimitoare.
Va astept cu drag, la o sedinta de vindecare prin relaxare:)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu